wildwind

Wijzig taal

Europe

Websites voor andere landen

Sailing holidays greece 12 Sailing holidays greece 3 Sailing holidays greece 2

The Wildwind sailing centre in Greece is open until the end of september and will re-open in
May 2015. for year-round sailing in tropical ambiance, visit Wildwind Adventures in Mauritius.

The best beach sailing holiday possible

Read more

Wildwind in Greece
25 years leading the fleet

The best beach sailing holiday possible

Start at just  € 525 Book Now!

Wildwind Zeilvakanties Al 28 jaar aan kop!

 

Rob Spencer

In de afgelopen 28 jaar heeft het centrum van Wildwind een reputatie opgebouwd als de toplocatie voor windrijke middagen en perfecte omstandigheden voor zeilen vanaf het strand. Gelegen in de baai van Vassiliki op het eiland Lefkas kent Wildwind een vriendelijke, ongedwongen sfeer. Wij zijn trots dat wij een van de beste locaties ter wereld zijn voor mensen die veel verwachten van hun zeilvakantie.

Ons team van zeer ervaren en RYA-gekwalificeerde instructeurs zorgen ervoor dat u het maximale uit uw vakantie haalt terwijl u steeds in veiligheid blijft,  ook op het water. Wij bieden u keuze uit een reekt topboten, inclusief een grote selectie dinghies en catamarans.

Reist u met iemand die niet speciaal van zeilen houdt? Ook voor hem of haar is er  van alles te beleven in en rond Vassiliki. Bijvoorbeeld ons unieke Healthy Options-programma, waarin Yoga, Pilates, en fitnesslessen centraal staan naast massage, fietstochten, begeleide wandelingen over het eiland en meer. Wildwind staat bovendien bekend om het ontspannen sociale leven en onze strandbarbecues en relaxte cocktail nights met livemuziek zijn inmiddels legendarisch.

Lees verder

Videos bekijken

Meer
 • Sailing holidays 1
 • Sailing holidays 4
 • Sailing holidays 5
 • Sailing holidays 6
 • Sailing holidays 7
Meer foto's
 • I come and teach at wildwind every year

  I come and teach at Wildwind every year because I love the place and I love being able to share that … Kostas Trigonis, Tornado World Champion

 • I think it s phenomenal there are so many boats here all different types yo

  I think it's phenomenal. There are so many boats here, all different types. You can almost always find something you like to sail or something new. Joe Cross, Engineer, London

 • Yesterday the instructors took me out in the tiger and the hobbie 16 for a

  Yesterday the instructors took me out in the Tiger and the Hobbie 16 for a bit of a blast and we wer … Iain Rogers from London

Meer reviews van gasten
 • Hotel swimming pool with ocean view

Familiehotels direct aan het strand

Voor uw verblijft hebt u keus uit een aantal mooie door Griekse families gerunde hotels, direct aan het strand, direct naast ons zeilcentrum. De bars, restaurants en zwembaden van de hotels bieden prachtig uitzicht over de baai van Vassiliki en zelfs op de  nabijgelegen eilanden Kefalonia en Ithaka. Wij zijn gevestigd in Vassiliki op het prachtige Griekse eiland Lefkas. Met haar bekroonde stranden en een ongelooflijk landschap staat Lefkas bekend als de parel van de Ionische zee. Lefkas is nog geen twee en een half uur vliegen vanuit Nederland en ons centrum ligt slechts een uur van de luchthaven af, wat een prachtige tocht oplevert over de oostkust van het eiland naar ons centrum in het zuiden.

Lees verder

Laatste nieuws en activiteiten…

Wildwind Kids' Club with Sarah Tutton

23 April 2016

In the world of the Wildwind kids' club there’s no such thing as a ‘typical day’, we pride ourselves on tailoring each week to the abilities and interests of the kids, with so many different characters it would be boring to always do the same thing! However, Sarah Tutton, who runs our kids’ club, has been kind enough to give us a small taster of some of the activities we offer to make a Wildwind holiday one to remember for all the family…

The man on the beach - Joe Bennett. Catamaran Intensive Training Weeks.

18 April 2016

Open to anyone with at least a season's racing experience, Wildwind’s manager and resident expert Joe Bennett will guide you through all aspects of setting up your boat, tuning it properly for a regatta and how to sail it as fast as possible on every point of sail.

Een complete zomervakantie

Hoewel de meeste van onze gasten naar Lefkas komen vanwege de uitmuntende zeil- en surfervaring is er nog veel meer te beleven in en rond Vassiliki. Onze innovatieve programma 'Healthy Options' is ideaal voor partners die niet zeilen en voor iedereen die wil ontspannen na een zware dag op het water. Doe mee met onze dagelijkse Yoga en Pilates-lessen, aqua-safari's, kruidenwandelingen, danslessen, massage en meer.

Phone symbol +44 192 056 0005

Email info@wildwind-sailing.eu

Surfing with friends
Wildwind sailing badge

25 jaar aan kop

n/a

Erkend door de RYA

Nu boeken!!

Wat maakt Vassiliki zo speciaal?

De beste weerscondities om te zeilen

WindSketch1 Ochtend De meeste ochtenden is de wind zachte en landwaarts, de ideale conditie voor beginners die de smaak van het zeilen en surfen nog echt te pakken moeten krijgen. De meer ervaren zeilers gebruiken deze tijd om aan hun techniek te werken op de meer veeleisende boten of doen wat freestyle op de surfplank.

 

WindSketch2Middag De meeste middagen draait de wind overdwars om zich voor te bereiden op een spannende middag in het veilige water van de uitgestrekte baai. De meer ervaren zeilers kunnen nu een zwarewindtraining doen, of gewoon met een enorme gang het water op gaan. Beginners kunnen samen met de professionele instructeurs de rit van hun leven maken!

 

De beste zeilboten

Sailing equipment

Op het strand ligt een indrukwekkende rij boten op u te wachten: dinghies (zwaardboten) voor wie van wanten weet, catamarans voor ervaren zeilers en een ruime selectie minder veeleisende boten voor beginners en voor de jongsten.

Wij hebben een team van buitengewoon professionele, ervaren en aanspreekbare instructeurs; veel van hen hebben meegedaan aan zeilwedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Wij zijn een als zeilschool erkend door de Britse RYA en zijn een van de weinige zeilscholen die cursussen aanbieden die de volledige RYA-syllabus omvat. Aan de lessen zijn geen extra kosten verboden en de RYA kwalificatie betekent dat uw veiligheid voorop staat.

Of u nu een totale beginner bent of u stond als kind al in de zeilboot: er is geen betere plaats om te leren en avonturen op het water te beleven!

Wat maakt een Wildwind-vakantie zo bijzonder

De beste

 • Locatie
 • Zeiluitrusting
 • Instructeurs
 • Sfeer
 • Condities
 • Reputatie
Bekijk het in actie

11.100+
tevreden gasten

65% + terugkerende gasten

Wildwind sailing badge

This was my first time at Wildwind and I can honestly say it was one of the best holidays I've had in a very long time

Nu boeken!!

Wildwind Holidays
Unit 1 Mill Studio
Ware, Herts, SG12 9PY +44 192 056 0005
info@wildwind-sailing.eu